Thailandsbloggen

Anna och Åsa på resa i Thailand under 14 dagar. Avresa från Arlanda fred 27 januari. Landar i Phuket den 28 jan och stannar där i några dar. Sedan åker vi till Phi Phi, vidare till Koh Lanta, sedan Krabi och åter till Phuket någon dag före hemresan den 11 februari. Vi hoppas vi kan skriva o berätta var vi är och vad vi gör... kanske lägga in några bilder från resan! Skriv gärna kommentarer till våra inlägg. Trevlig läsning!

2006-02-06

Lata dagar pa Koh Lanta!

Hej! Nu har vi varit pa Koh Lanta i tre dagar, har ar solen valdigt stark och det blaser nastintill storm dessutom! Det ar en jatteharlig strand och vi har bara latat oss i solen dessa dagar. Solnedgangen ar helt fantastisk, vi sitter pa stranden varje kvall med en drink i handen och njuter av den. Vi bor i en bungalow nara stranden...det ar mer likt en hydda!! Dusch och toa under bar himmel... det ni! Ni far se dessa bilder fran Koh Lanta senare! Imorgon aker vi vidare med bat till Krabi och troligen Railey Beach.

Henrik pa AKM... jo visst ar det jag som semestrar i Thailand! Jag och min kurskamrat Asa firar sjukskoterskeexamen! Lyxigt va! Vi ses snart pa jobbet igen!

Ha det sa bra allihopa, tills vi hors nasta gang!

Hej hej,










4 kommentarer:

Klockan 20:42 (Thai) skrev Anonymous Anonym...

Härliga bilder och rapport från Er i solen, här har vi snöoväder och ca 10 grader kallt. Snöandet ska fortsätt till helgen. Jag har fixat det som Du ville. Sista vecka njut i fulla drag för snart bär det hemmåt igen.
Kram till Er båda.

 
Klockan 02:29 (Thai) skrev Anonymous Anonym...

Jajaja, får väl tillstå att det ser härligt ut*ler*, även om vintervädret här faktiskt är helt UNDERBART! Hoppas du har det så härligt som det ser ut.
Tiden går fort, och snart är du ju hemma....då blir det kaffe och rapport, det vet du *S*
Ha det gott
Monkan (My hälsar...lite motvilligt och avundsjukt...det är ju INTE jag *ler*)

 
Klockan 02:31 (Thai) skrev Anonymous Anonym...

Ni ser ut att ha fortsatt kanon.... för min del har just allvaret börjat här hemma... första dan på nya jobbet idag... puuuh.. inte utan att man känner sig lite (läs; mycket) förvirrad!!

Må gott!

Kramar

 
Klockan 13:46 (Thai) skrev Anonymous Anonym...

Tåg söndag från Stockholm - Västerås kl. 08.10 i Uppsala kl. 08.50. Från Uppsala kl. 09.15 i Eskilstuna kl. 10.50. Åsa jag tror att Du såg fel på tiden och läste bara 09.15 och såg inte att det var i Uppsala.

Tåg Stockholm kl. 09.55 i Eskilstuna kl. 10.55.

Swebuss Stockholm kl. 08.50 i Eskilstuna kl. 10.30.

Detta är vad som finns att erbjuda,
så det går inte att hämta i Västerås som Du sa runt kl. 09.00.

Fundera på hur Ni skall göra? Som snöovädret är nu vill jag inte åka till Arlanda och hämta.

//kram

 

Skicka en kommentar

<< Tillbaks